Welkom op de site van de Kunst Atelierroute Bergeijk 2013

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september 2013 (10:30 tot 17:00 uur) organiseert de Bergeijkse Kunstenaars Vereniging de tweede Kunst & Atelierroute in de Gemeente Bergeijk.
We starten op zaterdag 14 september om 10:00 uur met de officiële opening in de kiosk in Bergeijk (’t Hof) door wethouder Anja Tils. Geheel muzikaal omlijst door dweilorkest “Loos Alarm”.

30 kunstenaars (allen lid van de Bergeijkse Kunstenaars Vereniging) stellen met veel enthousiasme hun ateliers open voor belangstellenden.
Ze exposeren hun werk en u als bezoeker kunt de manier van werken zien / voelen / ervaren !

Na het lovende succes in 2011, pakken we het deze keer nog grootser aan !

Er wordt namelijk 1 (of meerdere) kunstwerk(en) verloot !
Bij elk atelier kunt u de lijst bekijken van de aangeboden kunstwerken en tevens loten kopen en mogelijk de trotse bezitter worden hiervan. Op zondag 15 september om 18:00 uur zal de trekking plaatsvinden bij de kiosk (op het terras van de Hofkaemer) in Bergeijk.
Meer informatie kunt u krijgen bij de opening in de kiosk en bij elk atelier.

Daarnaast hebben een 5-tal restaurants uit Bergeijk speciaal voor dit weekend een speciaal BKV-menu samengesteld. Zodat u na het bezoeken van de ateliers rustig en ontspannen kunt natafelen en genieten van de kookkunst van deze restaurants. Aan de rechterzijde de deelnemende restaurants. In onze folder/flyer meer informatie over de aangeboden menu's.
Aansprakelijkheid:

De organisatie van dit evenement heeft een puur faciliterend karakter, ter promotie van de kunstenaars en de gemeente Bergeijk.
De Bergeijkse Kunstenaars Vereniging is op enigerlei wijze aansprakelijk te stellen voor schade, in welke vorm dan ook, die kunstenaars, bezoekers, publiek of hun directe omgeving mogelijk ondervinden of aanrichten tijdens dit evenement.

 

Bergeijk:


info@eddies-eetcafe-hotel.nl


info@streekrestaurant.nl


Luyksgestel:


info@afrikasavanne.nl


Riethoven:


info@restaurantvandeijck.nl


Westerhoven


info@express-zo.nl